Kaartverkoop via Internet - overzicht activiteiten

 • 31 januari 2023
  00:00 - 00:00
  Door: Bibliotheek Coevorden
  Locatie: Bibliotheek Coevorden / Computereiland
 • 06 februari 2023
  19:30 - 21:00
  Door: ROEG!
  Locatie: Bibliotheek Sleen / Bibliotheek - centrale ruimte
  Bushcraft-expert René Nauta over het buitenleven
  Weet jij hoe je vuur maakt zonder aansteker, of hoe je de weg kunt vinden zonder Google Maps? Bushcraft-expert René Nauta uit Vledder komt naar de ROEG!-Hoek in Sleen voor een boeiende lezing over buiten leven. Nauta weet als geen ander hoe je op een aangename manier in de natuur kunt zijn. Hij bracht samen met Beke Olbers de rijke encyclopedie Buiten Leven uit, boordevol handige bushcraft-skills. Nauta viert bovendien een jubileum: zijn bedrijf datcursussen en bushcraft-expedities aanbiedt bestaat 25 jaar.  Op deze avond krijg je een inkijkje in het 'buiten leven': wat zijn de ervaringen van Nauta? Wat zijn de hoogtepunten van het leven midden in de natuur? En wat zijn de belangrijkste vaardigheden uit zijn nieuwe dikke encyclopedie? Kom luisteren naar Nauta's verhaal over een manier van leven waarbij de roep van de wildernis gehoor krijgt.
 • 10 februari 2023
  15:30 - 16:30
  Door: ROEG!
  Locatie: Bibliotheek Sleen / Bibliotheek - centrale ruimte
  Kindermiddag ROEG! - Fladderende vleermuizen
  Zie jij 's avonds ook wel eens vleermuizen rondfladderen? Vleermuizen zijn snel en weten zich goed te verstoppen, maar op 10 februari krijg je de kans om ze van dichtbij te bekijken. Vleermuizenkenner Jan Nicolai komt naar de ROEG!-Hoek in Bibliotheek Sleen voor een lezing, speciaal voor kinderen (6-12 jaar). Je komt alles te weten over vleermuizen: wat ze eten, waar ze slapen, en hoe ze vliegen. Wist je dat vleermuizen een heel bijzonder geluid maken? Dat krijg je ook te horen!
 • 29 maart 2023
  20:00 - 22:00
  Door: Bibliotheek Sleen; Locatie Theater De Deel
  Locatie: Theater De Deel / Theater De Deel
  Klein geluk: Nico Dijkshoorn komt naar Sleen
  Woensdag 29 maart 2023 in Theater De Deel
  Nico Dijkshoorn is schrijver, dichter, columnist en muzikant.
  In Theaterboerderij de Deel zal hij een lezing geven en doet dan een greep uit zijn omvangrijke werk en gaat in op de waan van de dag. Daarnaast neemt hij z'n gitaar mee en brengt o.a. het lied, behorende bij zijn laatste boek 'Bijna op de radio', ten gehore. Het belooft een prachtige avond te worden. Theater De Deel: Menso Altingstraat 6 te Sleen. Zaal open vanaf 19.30 uur.